Cégünkről
 

Babomotors Kft.A Babomotors Kft.-ről:

Cégünk 1996-ban Scooter Bt. néven alakult. Kezdetben használt japán robogók importálásával és szervizelésével foglalkoztunk, amit több új Európa szerte, kedvelt és forgalmazott márka váltott fel. (E-Ton, Daelim, TGB)

2003-ban cégünk jogutóddal átalakult és nevet változtatott Babó Motors Kft-re.
Ebben az évben megépült a szalonunk Budapest XVIII. kerület Üllői út 767 szám alatt, továbbá az európai elosztó központunk XVIII kerület Ipacsfa u. 8 szám alatt lett kialakítva.
2005-ben saját MOTOWELL márkanév, védjegy alatt új termékeket kezdtünk forgalmazni. Termékeink jelentős részét magunk tervezzük, fejlesszük és minőség ellenőrizzük.MotoWell

A MotoWell-ről:

A Motowell  magyar tulajdonú feltörekvő európai márka.  Robogók, quadok, bukósisakok, kiegészítők, olajak, és alkatrészek színesíti a termékpalettáját. A termékeket  európai  mérnökökből és szakemberekből álló csapat fejleszti és dolgozik új technológiai megoldásokon. A járművek, bukósisakok gyártásánál folyamatos a magyar mérnökök jelenléte, minőség ellenőrzése.  Ha érdeklik a Motowell termékek, egyéb információk, kattintson a Termékeink menüpontra!

MotoWell

 

 


raktár1Az üzlet


Motowell  kiskereskedelmi szaküzletünk:

Az Üllői út 767. szám alatti MotoWell szaküzletünkben, első sorban saját márkájú MotoWell robogókat, kiegészítőket, kesztyűket, láncokat, dobozokat, kenőanyagokat és alkatrészeket forgalmazunk. MotoWell bukósisakok hatalmas választékban vannak raktáron a gyermek, extra kisméretű sisakoktól, a XXL felnőtt méretig. Sisak típusválasztékunk hatalmas:  gyerek krossz; felnőtt krossz; zárt krossz; nyitott sisak; zárt sisak; felnyitható állvédős sisakok; bluetooth sisakok. Itt minden egy helyen megtalálható ami MotoWell.

Az üllői úti kiskereskedelmi egységünk  raktárának polcain a közismert japán és európai típusok alkatrészei is megtalálhatóak, vagy napok alatt rendelésre, be tudjuk szerezni. Tartunk még polcon Malossi, Gianelli  tuning alkatrészeket, melyek  többek között a MotoWell típusokhoz is felhasználhatóak.

MotoWell robogók, szervízelését itt gyorsan és szakszerűen meg tudjuk oldani, legyen az kötelező szerviz vagy sérülésből, meghibásodásból adódó probélma.
MotoWell robogókon kívül vállalunk egyeztetéssel bármilyen más márkájú robogó, quad, motorkerékpár javítását, szervizelését.

Motowell európai logisztikai központunk:

Márkaboltunk árukészletének ellátásáról a MotoWell európai központi logisztikai  raktárunk gondoskodik, ahol hatalmas területen folyik az európai országok ill. a hazai kereskedő hallózat ellátása Motowell termékekkel.

A Motowell cég kereskedelmi partnereinknek köszönhetően országszerte kiterjedt szervizhálózat várja az ügyfeleket az ország több mint 65 pontján.
A Motowell egy feltörekvő európai márka, és közkedvelt a környező országokban is. Robogók, quadok, bukósisakok, kiegészítők, és alkatrészek számos típusa színesíti a termékpalettát. A járművek, bukósisakok gyártásánál folyamatos a minőség-ellenőrzés. A termékeket egy mérnökökből és szakemberekből álló csapat fejleszti és dolgozik új technológiai megoldásokon. Ha érdeklik a Motowell termékek, egyéb információk, kattintson a Termékeink menüpontra!

 
Készítette: Dimensions Kft.